Femeile şi-au ales Maşina Anului 2012

Află care sunt maşinile preferate ale reprezentantelor sexului frumos, dar mai ales cine a luat titlul cel mare Women's World Car of The Year 2012.

Femeile şi-au ales Maşina Anului 2012 Femeile şi-au ales Maşina Anului 2012

Poate că nu este foarte cunoscut, dar există o competiţie în care femeile din întreaga lume îşi aleg maşina preferată. Mai exact, femei implicate în sporturile cu motor şi jurnaliste din cinci ţări şi-au exprimat şi anul acesta opţiunile pentru Women's World Car of The Year.

Ţările participante la această competiţie sunt Argentina, China, Japonia, Australia şi Noua Zeelandă. Aşadar, în cadrul ediţiei de anul acesta, la categoria coupe-uri, Porsche 911 s-a detaşat faţă de Jaguar XK-R şi Mercedes-Benz SLK.

La capitolul maşini de familie, doamnele şi domnişoarele implicate în competiţie au considerat că BMW Seria 3 se plasează în faţa lui Audi Q3 şi Ford Focus. Pentru maşinile ecologice, juriul a preferat Honda Civic, în locul lui Volkswagen Up! şi Ford Focus.

Maşina de lux aleasă de reprezentatele competiţiei este Range Rover Evoque, care a triumfat înaintea lui Jaguar XJ şi Audi A6. De asemenea, SUV-ul britanic a primit distincţia cea mai importantă, şi anume chiar titlul de Maşina Anului 2012 pentru Femei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.