FENOMENAL: şi-a luat permisul după 960 de încercări!

Se poate în Coreea de Sud: o femeie în vârstă de 69 de ani a reuşit să obţină permisul de conducere la al 960-lea examen auto. Oare o fi intrat în Cartea Recordurilor?

FENOMENAL: şi-a luat permisul după 960 de încercări! FENOMENAL: şi-a luat permisul după 960 de încercări!

Ce părere ai despre o persoană care obţine permisul de conducere după aproape 1.000 de încercări? Vorbim de un potenţial pericol public sau despre o tenacitate ieşită din comun?

Conform celor de la New York Times, este vorba despre doamna Cha Sa-soon, în vârstă de 69 de ani, care locuieşte într-un mic sat din regiunea Sinchon, la circa 200 de kilometri de Seoul, capitala Coreei de Sud. Doamna Cha Sa-soon a devenit, peste noapte, o adevărată vedetă pe plan mondial.

Şi asta deoarece a reuşit să-şi ia permisul de conducere la încercarea cu numărul... 960! Practic, timp de trei ani, femeia a dat examenul de conducere în fiecare zi, 5 zile pe săptămână la început, iar apoi de două ori pe săptămână - probabil a obosit puţin... După câteva sute de încercări, femeia a reuşit să intre şi în atenţia mass-media.

Momentul obţinerii permisului a fost sărbătorit chiar de către instructorul său, domnul Park, acesta adăugând, totuşi, că doamna Cha Sa-soon nu ar trebui să conducă pe drumurile publice, dând de inţeles că am putea vorbi de un pericol public.

Păcat, deoarece performanţa femeii a atras atenţia celor din concernul Hyundai, care a demarat o campanie online de încurajare a femeii, iar, în momentul în care aceasta s-a văzut cu permisul în buzunar, producătorul i-a oferit cadou o maşină de 16.800 USD. Bineînţeles, doamna Cha apare chiar şi într-un spot comercial Hyundai, cei de la marketing speculând inteligent numele ei, care înseamnă chiar "vehicul".

CREZI CĂ "VEDETA" E PERICOL PUBLIC PE ŞOSELE?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.