Fenomenul de pe autostrăzile României pentru care poliţiştii nu au soluţie

Autor: ProMotor 17 iul. 2017 Știri auto

În această perioadă drumul spre mare este foarte aglomerat. Toată lumea îşi doreşte să ajungă repede la destinaţie, şi toţi se enervează când se stă în coloană. Acelaşi scenariu se repetă mai ales la sfârşit de weekend. Un alt fenomen care se repetă la fel de des este ocuparea fără un motiv întemeiat a benzii de urgenţă. Digi24.ro semnalează o problemă de comportament în trafic. O tânără care a asistat la o scenă în care un şofer nemulţumit că nu este lăsat să treacă a lovit şi scuipat maşina care îl împiedica. Iată mesajul tinerei:

„Bună ziua, vă scriu pentru că nu ştiu cui altcuiva să raportez această nedreptate, ţinând cont că poliţia ne-a spus că nu are ce face. Suntem pe autostrada dinspre Constanţa şi eram bară la bară din cauza a două accidente aflate la mai puţin de 50 de km unul de altul. Evident, era nevoie ca banda de siguranţă să fie liberă, să poată trece ambulanţele. Însă câţiva conaţionali au vrut să evite traficul şi au intrat pe ea.

Unchiul meu nu a vrut să îi lase să treacă şi aceştia au ieşit din maşină şi ne-au lovit şi scuipat maşina.

Nici nu vreau să mă gândesc ce ne făceau dacă aveam uşile deschise.

Am sunat la poliţie şi au zis să îi lăsăm în pace, că nu au ce să le facă. Eu, sincer, nu înţeleg cum se poate întâmpla aşa ceva şi aş vrea să îi pot denunţă undeva şi nu am unde. Am reuşit să îi şi filmez pe banda de urgenţă, puteţi vedea videoul mai jos”.

Sursă: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide