Ferragamo pentru Maserati

Două branduri italiene de lux - unul fabricant de accesorii, celălalt producător auto - şi-au unit forţele şi au realizat automobilul de călătorie perfect.

Ferragamo pentru Maserati Ferragamo pentru Maserati
De ce spun asta? Pentru că, pe lângă confortul şi caii putere pe care îi oferă coupe-ul italian Maserati, Salvatore Ferragamo a adăugat şi un set de genţi în portbagaj. Tot să colinzi lumea-n lung şi-n lat.

Cei doi producători s-au consultat îndelung şi au făcut totul ca la carte. Portbagajul noului GranTurismo are un spaţiu realizat special pentru genţile de lux marca Ferragamo. Setul din cinci piese cuprinde o valiză, o geantă pentru bagajele de week-end, o geantă pentru cosmetice, un suport pentru haine şi o geantă specială pentru pantofi. Ce mai, se poate spune că e un mini şifonier în portbagaj.

Designul sofisticat a fost inspirat de liniile elegante ale noului coupe şi realizat să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi. Un serviciu special pentru clienţi ajută la personalizarea bagajelor, adaptând setul de genţi pentru fiecare maşină, prin posibilitatea alegerii între două tipuri de materiale şi patru culori diferite. "Firenze" este o gamă realizată manual, din piele de viţel, moale şi lucioasă, în culorile Moor’s head sau Maserati blue. "Modena" cuprinde genţi în stilul sport, realizate tot din piele naturală, rezistentă la zgârieturi, de culoare neagră sau o într-o nuanţă vineţie.

Produsele sunt frumos finisate şi au detalii discrete, că doar sunt produse de lux. Buon Viaggio!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.