Ferrari 250GT Cabriolet de colecţie furat şi regăsit

Nu este de mirare faptul că maşina semnată de Pininfarina, produsă într-o ediţie limitată de doar 40 de modele, a fost regăsită de poliţie după 15 ani. Doar este o raritate un astfel de Ferrari.

Ferrari 250GT Cabriolet de colecţie furat şi regăsit Ferrari 250GT Cabriolet de colecţie furat şi regăsit

Ferrari 250GT Cabriolet la o expoziţieDupă 15 ani căutările poliţiştilor s-au finalizat o dată cu descoperirea în Connecticut a modelului Ferrari 250GT Cabriolet care fusese furată în 1993 unui colecţionar elveţian. După cum poate fi văzut şi în prima poză supercarul din 1958,  semnat de Pininfarina, a fost înscris în Concursul de Eleganţă de la Greenwich unde în 2005 a câştigat premiul pentru cel mai atrăgător Ferrari şi cu toate acestea maşina furată nu a atras atenţia poliţiei.  

Se pare că hoţii au ştiut să ascundă foarte bine modelul furat, mai ales că o dată ajunsă în SUA supercarul cu numere false a intrat într-un circuit în care a trecut de la un colecţionar de maşini la altul. Însă asta s-a  întâmplat până în 2000 când maşina a fost cumpărată de americanul Paul Hallingby care a plătit pe ea nu mai puţin de 550.000 $ (395.000 euro). Cu toate că acum noul ei proprietar ar putea câştiga milioane de dolari dacă ar vinde modelul Ferrari 250GT Cabriolet maşina se află în custodia poliţiei până când se va finaliza ancheta. După care ea va ajunge la proprietarul ei iniţial, colecţionarul elveţian.

Dacă actualul ei proprietar va primi vreo despăgubire nu ştim încă. Cert este faptul că proprietarul elveţian a fost sigur încă de când a dispărut modelul Ferrari 250GT Cabriolet că o astfel de maşină va fi regăsită, fapt pentru care a refuzat să ia legătura cu o firmă de asigurări. Trebuie să recunoaştem că elveţianul a avut dreptate. 

VEZI TOATE ANUNŢURILE FERRARI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.