Ferrari 250GT Cabriolet de colecţie furat şi regăsit

Autor: Victor Gavril 12 sept. 2008 Știri auto

Ferrari 250GT Cabriolet la o expoziţieDupă 15 ani căutările poliţiştilor s-au finalizat o dată cu descoperirea în Connecticut a modelului Ferrari 250GT Cabriolet care fusese furată în 1993 unui colecţionar elveţian. După cum poate fi văzut şi în prima poză supercarul din 1958,  semnat de Pininfarina, a fost înscris în Concursul de Eleganţă de la Greenwich unde în 2005 a câştigat premiul pentru cel mai atrăgător Ferrari şi cu toate acestea maşina furată nu a atras atenţia poliţiei.  

Se pare că hoţii au ştiut să ascundă foarte bine modelul furat, mai ales că o dată ajunsă în SUA supercarul cu numere false a intrat într-un circuit în care a trecut de la un colecţionar de maşini la altul. Însă asta s-a  întâmplat până în 2000 când maşina a fost cumpărată de americanul Paul Hallingby care a plătit pe ea nu mai puţin de 550.000 $ (395.000 euro). Cu toate că acum noul ei proprietar ar putea câştiga milioane de dolari dacă ar vinde modelul Ferrari 250GT Cabriolet maşina se află în custodia poliţiei până când se va finaliza ancheta. După care ea va ajunge la proprietarul ei iniţial, colecţionarul elveţian.

Dacă actualul ei proprietar va primi vreo despăgubire nu ştim încă. Cert este faptul că proprietarul elveţian a fost sigur încă de când a dispărut modelul Ferrari 250GT Cabriolet că o astfel de maşină va fi regăsită, fapt pentru care a refuzat să ia legătura cu o firmă de asigurări. Trebuie să recunoaştem că elveţianul a avut dreptate. 

VEZI TOATE ANUNŢURILE FERRARI

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide