Ferrari 360 Modena - limuzină

Proprietarul celui mai lung Ferrari din lume, britanicul Dan Cawley, se poate alege cu un proces intentat de Ferrari, dacă nu "curăţă" limuzina lungă de şase metri de toate logo-urile Ferrari.

Ferrari 360 Modena - limuzină Ferrari 360 Modena - limuzină
Oficialii Ferrari nu fac nici un rabat de la imaginea de marcă, considerând că în momentul în care Dan Cawley a tăiat în două un Ferrari 360 Modena pentru a transforma maşina în cel mai lung Ferrari din lume, aceasta şi-a pierdut statutul de "membră" a casei italiene.

În consecinţă proprietarul, celei mai rapide limuzine din lume, viteza de top fiind de 267 km/h, s-a văzut somat ca în decurs de 14 zile să îndepărteze de pe caroseria maşinii toate emblemele Ferrari, incluziv logo-ul modelului. În caz contrar, Dan Cawley va fi dat în judecată pentru denigrarea numelui Ferrari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.