Ferrari 360 Spider, distrus de buldozer în Filipine. Preşedintele ţării transmite un mesaj - VIDEO

Preşedintele Rodrigo Duterte şi-a făcut un nume în ultimii ani difuzând la tv distrugerea vehiculelor importate ilegal.

 Ferrari 360 Spider, distrus de buldozer în Filipine. Preşedintele ţării transmite un mesaj - VIDEO Ferrari 360 Spider, distrus de buldozer în Filipine. Preşedintele ţării transmite un mesaj - VIDEO

Autorităţile din Filipine au zdrobit recent un superb Ferrari 360 Spider despre care se presupunea că a fost introdus ilegal în ţară. 

Preşedintele Rodrigo Duterte şi-a făcut un nume în ultimii ani difuzând la tv distrugerea vehiculelor importate ilegal. Publicaţia locală GMA News a filmat Ferrari-ul în timă ce este zdrobit de un buldozer.

După cum se vede în imagini, vehiculului îi lipsesc câteva componente, acesta fiind declarat ca fiind pentru piese auto, tocmai pentru a evita plata impozitelor.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.