Ferrari 458 Spider, lansat oficial în Japonia

Cel mai nou model Ferrari, 458 Spider, a fost prezentat celor 350 de invitaţi niponi, în decorul feeric al unui templu budist din Tokyo.

Ferrari 458 Spider, prima decapotabilă din lume care combină acoperişul escamotabil rigid cu amplasarea motorului în partea din spate, a fost lansat oficial în Japonia. Evenimentul a beneficat de asistenţa a nu mai puţin de 350 de entuziaşti şi colecţionari ai Căluţului Cabrat.

Organizată în decorul feeric oferit de templul budist Zojoji, aflat în apropierea impresionantului Tokyo Tower, lansarea maşinii a beneficiat de aportul a două vedete ale motorsportului de top, piloţii Scuderiei Ferrari, Felipe Massa şi Fernando Alonso.

Cei doi piloţi şi-au făcut intrarea într-un 458 Spider alb, iar după prezentarea maşinii, au semnat pe botul unei maşini de curse 150th Italia , ce urma să fie vândut în cadrul licitaţiei organizate la sfârşitul serii, alături de alte obiecte speciale.

Ca urmare a licitaţiei. s-au strâns 8 milioane de yeni japonezi, care vor fi adăugaţi sumelor donate de membrii clubului Ferarri din Japonia, pentru ca suma finală să ajungă la 70 de milioane de yeni. Banii vor fi donaţi pentru ca autorităţile japoneze să poată construi două şcoli în localităţile afectate în urma dezastrelor de anul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.