Ferrari 458 Spider, lansat oficial în Japonia

Autor: Gabriel Grosoiu 13 oct. 2011 Știri auto
Ferrari 458 Spider, lansat oficial în Japonia

Ferrari 458 Spider, prima decapotabilă din lume care combină acoperişul escamotabil rigid cu amplasarea motorului în partea din spate, a fost lansat oficial în Japonia. Evenimentul a beneficat de asistenţa a nu mai puţin de 350 de entuziaşti şi colecţionari ai Căluţului Cabrat.

Organizată în decorul feeric oferit de templul budist Zojoji, aflat în apropierea impresionantului Tokyo Tower, lansarea maşinii a beneficiat de aportul a două vedete ale motorsportului de top, piloţii Scuderiei Ferrari, Felipe Massa şi Fernando Alonso.

Cei doi piloţi şi-au făcut intrarea într-un 458 Spider alb, iar după prezentarea maşinii, au semnat pe botul unei maşini de curse 150th Italia , ce urma să fie vândut în cadrul licitaţiei organizate la sfârşitul serii, alături de alte obiecte speciale.

Ca urmare a licitaţiei. s-au strâns 8 milioane de yeni japonezi, care vor fi adăugaţi sumelor donate de membrii clubului Ferarri din Japonia, pentru ca suma finală să ajungă la 70 de milioane de yeni. Banii vor fi donaţi pentru ca autorităţile japoneze să poată construi două şcoli în localităţile afectate în urma dezastrelor de anul acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide