Ferrari 488 GTB, supus la cazne de către Chris Harris. VIDEO

Urmaşul lui 458 Italia, Ferrari 488 GTB are cu 100 de cai-putere în plus, precum şi mai multe schimbări care-l fac o bestie complet diferită de predecesorul său. Iar jurnalistul auto Chris Harris a avut ocazia de a-l supune la cazne pe circuit. Ce a ieşit, vedeţi mai jos.

Ferrari 488 GTB, supus la cazne de către Chris Harris. VIDEO Ferrari 488 GTB, supus la cazne de către Chris Harris. VIDEO

Ferrari a ştiut ce face cu noul 488 GTB, construind practic o altă maşină pe platforma lui 458 Italia. Vorbim de un motor mai mic (3.9 litri în loc de 4.5), twin turbo, iar nu aspirat cum era V8-ul de pe Italia, dar mult mai potent: are cu 100 CP mai mult decât generaţia precedentă (670 CP), cu 220 Nm mai mult şi prinde suta în doar 3 secunde cu plecare de pe loc.

Iar Chris Harris a vrut să vadă dacă noul GTB este pe măsura predecesorului. Iată concluziile sale (de-a latul) mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.