Ferrari a vândut 500 de modele în China

Din 2004 de când a intrat pe piaţa din China Ferrari a vândut fix 500 de modele. Ultimul supercar italian a fost livrat în cadrul unei ceremonii.

Ferrari a vândut 500 de modele în China Ferrari a vândut 500 de modele în China

Dl Lu are Ferrari 612 Scaglietti Deţinătorul modelului cu numărul 500, bărbatul asiatic din imagine, este preşedintele unei companii de investiţii din Shanghai. Modelul Ferrari 612 Scaglietti OTTO i-a fost livrat chinezului chiar de către pilotul F1 Felipe Massa în cadrul unei ceremonii organizată de Ferrari.

Evenimentul a fost marcat şi de participarea CEO-ului Ferrari Asia Pacific care a declarat: " Cu o cotă de piaţă de peste 60% în segmentul maşinilor sport de lux şi cu programe creative destinate realaţiilor cu clienţii, Ferrari şi-a stabilit o bază solidă de clienţi în China, regiune în care devine din ce în ce mai popular."

Cu toate că la prima vedere nu am crede că bărbatul din imagini este proprietarul unui Ferrari decât dacă l-am vedea la volanul unuia, domnul Lu cu siguranţă nu va fi surprins în trafic în timp ce îşi spală bolidul cu găleata, după cum fac unele personaje mai autohtone.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.