Ferrari blochează producţia noului Lancia Stratos

Lancia Stratos urma să fie produsă în serie limitată, dar Ferrari a oprit producţia, revenirea legendei Statos a fost amânată.

Ferrari blochează producţia noului Lancia Stratos Ferrari blochează producţia noului Lancia Stratos

Ferrari nu şi-a dat acordul pentru utilizarea componentelor Ferrari în producţia limitată a noului Lancia Stratos. Constructorul a fost avertizat de câtre Pininfarina că producţia este imposibilă fără acordul celor de la Ferrari. Cu toate că şeful Ferrari a efectuat un test drive cu Lancia Stratos şi a avut doar cuvinte de laudă, iată că dezastrul s-a produs.

40 de clienţi au notificat constructorul în legătură cu achiziţionarea unei maşini, producătorul fiind nevoit să se orienteze către furnizori non-Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.