Ferrari California - sold out

Fanii vor trebui să aştepte până în 2011 pentru o nouă comandă de Ferrari California. Doar 2000 de modele vor fi produse pe an.

Ferrari California - sold out Ferrari California - sold out

Ferrari California nu este considerat a fi cel mai frumos Ferrari din istorie. Însă motorul V8 cu injecţie directă de 4.3 litri care produce până la 460 CP pare să îi mulţumească pe toţi cei care au reuşit să comande un exemplar al căluţului cabrat. Preţul de 179.000 de euro deşi este destul de ridicat se pare că nu este unul exagerat pentru un Ferrari de ultimă generaţie de vreme ce toate modelele ce urmează a fi produse în intervalul 2008 - 2009 au fost rezervate. Lista de comenzi va mai fi deschis doar pentru modelele din 2011.

Însă nu este exclus ca fanii mai nerăbdători să ofere preţuri exagerate pentru un Ferrari California în cazul în care vreun proprietar va fi dispus să-l vândă. Ceea ce a putut duce la o epuizare atât de rapidă a stocurilor ar putea fi producţia limitată la 2000 de unităţi, dar mai ales promovarea modelului care s-a dovedit a fi un real succes. Principala strategie folosită de Ferrari pentru a creşte interesul fanilor asupra noului model a fost lunga serie de teasere care la un moment dat părea să nu se mai sfârşească. Iar modelul prezentat atât la Maranelo cât şi la Salonul Auto de la Paris s-a dovedit a fi un model care nu s-a lăsat sub aşteptările fanilor.

Ferrari California pare să fi îndeplinit obiectivele căluţului cabrat, unul dintre acestea fiind continuarea succesului obţinut de F430 Scuderia.    

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.