Ferrari California T îşi etalează formele în lumină UV

Mezinul familiei Ferrarri este subiectul unui frumos exerciţiu de marketing. Unul care implică un tunel de vânt şi lichid color fluorescent. Şi, desigur, lumină ultravioletă...

Ferrari California T îşi etalează formele în lumină UV Ferrari California T îşi etalează formele în lumină UV

Cu toate că riscăm să ni se bage expresia cu „sunt strugurii acri” pe gât, o s-o zicem: Ferrari California T nu este chiar cea mai dorită maşină de la Ferrari. Adică avem convingerea că, dacă ai fi pus să te gândeşti la un Ferrari care îţi place, şansele de a te gândi la un California sunt aproape la fel de mici ca în cazul lui FF. Practic, Ferrari California este maşina la care se gândesc doar cei care au bani să-şi cumpere un Ferrari California.

Desigur, asta nu înseamnă că nu este o maşină frumoasă. Iar clipul de mai jos exemplifică asta cât se poate de convingător. Artistul elveţian Fabian Oefner s-a gândit la un mod inedit de a sublinia formele roadsterului din Maranello - a băgat un Ferrari Cali T într-un tunel de vânt şi l-a împroşcat cu vopsea fluorescentă. Şi a făcut rost de lumină ultravioletă pentru a evidenţia rezultatul. Unul de-a dreptul spectaculos. 

A Unique Stage for a Unique Performance from Ferrari USA on Vimeo.

 

A Look Inside the Art of Form from Ferrari USA on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.