Ferrari California vine în ianuarie în România

Autor: Cosmin Iordache 23 dec. 2008 Știri auto
Ferrari California vine în ianuarie în România

Noul Ferrari California va costa în România 180.000 de euro cu TVA, dar asta nu îi ţine departe pe doritorii, existând deja 28 de comenzi pentru acest model. "De la fabrică avem în total alocate 20-25 de unităţi din întreaga gamă pentru anul viitor, mai puţine decât numărul cererilor pe care le avem doar pentru California", a spus Ioana Florescu, director de marketing Forza Rossa.

Modelul este primul coupe-cabriolet din istoria Ferrari. În funcţie de preferinţele clientului, California poate avea două locuri, precum şi trei sau patru locuri prin adăugarea unei mici banchete în spatele scaunelor din faţă. Echipat cu un motor de 4,3 litri pe benzină, care dezvoltă 460 de CP, Ferrari California accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de patru secunde. Propulsorul noului model Ferrari corespunde normelor Euro 5, taxa pe poluare auto din România fiind astfel 0.

Potrivit directorului de marketing al firmei, clienţii Ferrari din România au în medie 30-35 de ani, sunt oameni de afaceri sau avocaţi, iar 60-70% dintre ei îşi cumpără maşinile cash, restul preferând leasing-ul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide