Ferrari California vine în ianuarie în România

Ultimul model Ferrari şi primul coupe cabrio din istoria mărcii italiene vine în România în luna ianuarie, dar primii proprietari îşi vor parca maşina în faţa casei de abia la începutul verii.

Ferrari California vine în ianuarie în România Ferrari California vine în ianuarie în România

Noul Ferrari California va costa în România 180.000 de euro cu TVA, dar asta nu îi ţine departe pe doritorii, existând deja 28 de comenzi pentru acest model. "De la fabrică avem în total alocate 20-25 de unităţi din întreaga gamă pentru anul viitor, mai puţine decât numărul cererilor pe care le avem doar pentru California", a spus Ioana Florescu, director de marketing Forza Rossa.

Modelul este primul coupe-cabriolet din istoria Ferrari. În funcţie de preferinţele clientului, California poate avea două locuri, precum şi trei sau patru locuri prin adăugarea unei mici banchete în spatele scaunelor din faţă. Echipat cu un motor de 4,3 litri pe benzină, care dezvoltă 460 de CP, Ferrari California accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de patru secunde. Propulsorul noului model Ferrari corespunde normelor Euro 5, taxa pe poluare auto din România fiind astfel 0.

Potrivit directorului de marketing al firmei, clienţii Ferrari din România au în medie 30-35 de ani, sunt oameni de afaceri sau avocaţi, iar 60-70% dintre ei îşi cumpără maşinile cash, restul preferând leasing-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.