Ferrari de poliţie, versiunea columbiană

Poliţiştii din Columbia vor duce la muzeu un Ferrari vopsit corespunzător, dar pe care nimeni nu a vrut să-l cumpere. Află de la cine a fost confiscat.

Ferrari de poliţie, versiunea columbiană Ferrari de poliţie, versiunea columbiană

Oferta de mai jos pare ideală: Ferrari 348, fabricat în 1991, având la bord doar 1.900 kilometri parcurşi. Ţinând cont şi de faptul că maşina poate fi considerată deja o piesă de colecţie, preţul de 250.000 dolari pentru care este pusă la vânzare nici nu mai pare chiar atât de exclusivist.

Totuşi, maşina despre care vorbim nu este un Ferrari oarecare. Acesta a fost confiscat de la una din "legendele vii" ale traficului cu stupefiante din America de Sud. După ce chiar guvernul a hotărât să desfiinţeze departamentul antidrog, pentru că prafurile confiscate "dispăreau" misterios, maşina a ajuns să fie pusă la vânzare, fără prea mult success, însă.

Nimeni nu s-a înghesuit să cumpere Ferrari-ul care a aparţinut unui traficant acuzat, printre altele, şi de spălare de bani, aşa că poliţia a luat hotărârea de a vopsi maşina în culorile "dreptăţii" şi de a o expune în muzeu. Nu ştim dacă oferta este încă valabilă, dar nu ţi-am recomanda acest chilipir.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.