Ferrari Enzo Replica

Un american vinde pe eBay, ceea ce se vrea a fi o replică foarte nereuşită de Ferrari Enzo iar numele acesteia este foarte original: Ferr@ri Enzo.

Ferrari Enzo Replica Ferrari Enzo Replica

Ferr@ri EnzoMă întreb ce zic oficialii italieni la auzul unei asemenea denumiri, dar mai ales la descrierea pe care o face posesorul maşinii sale: "un Enzo absolut superb". Replica este bazată pe un şasiu de Fiero GT din 1988 cu un motor V6 şi transmisie automată. Iar pentru cei interesaţi, aşa cum se poate vedea în poze, maşina vine dotată cu un sistem audio-video comple. Că asta era ce îi lipsea unui Ferrari.

Dar dacă ne uităm mai bine, parcă seamănă, cel puţin la culoare cu Ferrari-ul Enzo tunat de Edo, prezentat la începutul acesti săptămâni, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.