Ferrari Enzo taxi - există la arabi!

De fapt, să fim serioşi: la arabi nu ai nevoie de o lampă fermecată pentru a face un Ferrari Enzo taxi! E suficient să ai prea mulţi bani proveniţi din petrol şi gata, devii un unicat în lumea auto.

Ferrari Enzo taxi - există la arabi! Ferrari Enzo taxi - există la arabi!

Un anume xamr1 a surprins acest Ferrari Enzo taxi în Oman. Sau o fi vorba de o imagine prelucrată pe calculator?

Se pare că, totuşi, vorbim de un fapt real. Caz în care îi cerem lui xamr1 să ne spună şi cât costă o tură cu acest taxi extravagant. Probabil nu taxează la kilometru, ci la secundă - şi mă refer la secundele de care are nevoie până la suta la oră, caz în care pasagerul oricum ameţeşte şi nu mai contează câte zerouri are bonul...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.