Ferrari F2008 din ciocolată

O replică unu la unu a unui model de Formula 1 a fost dezvelită în Italia, tifosii fan clubului din Napoli având sarcina să o devoreze în totalitate.

Ferrari F2008 din ciocolată Ferrari F2008 din ciocolată
Întregul proiect a demarat anul trecut, când tifoşii italieni au început să creeze un model la scară mică al bolidului F2008. Entuziasmaţi de întreaga operaţiune, aceştia au trecut la un model în dimensiuni naturale, dar care spre deosebire de cel original, cântărăşte aproape 2000 de kilograme.

Compus din ciocolată adusă special din Belgia, modelul va fi centrul atenţiei al unei petreceri pusă la cale de Scuderia Ferrari Club Napoli. Luigi Liberti, preşedintele fan clubului a declarat: "Modelul va fi expus până în weekend când va fi spart în bucăţi şi împărţit invitaţilor în pachete speciale".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.