Ferrari F430

Succesorul lui Ferrari F430 se află deja în teste şi va debuta pe piaţă la sfârşitul anului viitor.

Ferrari F430 Ferrari F430

Pentru mult timp s-a speculat că noul model va fi dotat cu un motor V10 pentru a face faţă competiţiei dure din partea unor maşini precum Lamborghini Gallardo sau Audi R8. Dar pentru că regulamentul din Formula 1 a revenit la motoarele V8, această configuraţie va fi păstrată şi la noul model. Şi pentru că tot vorbim de Marele Circ, experienţa acumulată de Ferrari în cea mai importantă competiţie îi va ajuta pe ingineri să mărească turaţia maximă a motorului de la 9.500 la 10.000 de rpm.

Astfel, noua uzină de forţă va dezvolta dintr-o cilindree de 4,5 litri peste 500 CP. În ceea ce priveşte designul exterior o idee ne putem face din pozele publicate de cei de la Worldcarfans, noul model fiind ticsit de orificii pentru răcire, atât a frânelor cât şi a motorului. Succesorul lui F430 va avea un design radical, posibilitatea de transmisie integrală, greutate redusă şi un sistem de suspensie variabilă ce va îmbunătăţi semnificativ manevrabilitatea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.