Ferrari F430 Spider ars, la preţ de chilipir

Victimă a unui incendiu, Ferrari F430 Spider este scos la licitaţie pe site-ul eBay la un preţ de aproximativ 72.000 de euro.

Ferrari F430 Spider ars, la preţ de chilipir Ferrari F430 Spider ars, la preţ de chilipir
Ştiind că un Ferrari F430 Spider nou ar avea un preţ de aproximativ 130.000 de euro, modelul scos la licitaţie nu ar avea probleme în găsirea unui cumpărător. Vânzătorul maşinii, specializat în piese Ferrari, a afişat, alături de informaţii şi poze, şi o listă cu toate piesele care pot fi înlocuite. Costul estimativ pentru înlocuirea pieselor noi sau second-hand ajunge la aproximativ 10.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.