Ferrari F50

Atunci când eşti din Veneţia şi eşti pasionat de automobile creativitatea joacă un rol importat în munca ta. Livio De Marchi o demonstrează.

Ferrari F50 Ferrari F50

Artistul italian a creat până acum mai multe replici de maşini celebre folosindu-se de un material banal: lemnul. Iar acesta are o proprietate importantă: pluteşte, foarte folositoare prin canalele Veneţiei. Ferrariul F50 din imagini este capabil să se deplaseze pe apă şi este construit aproape integral din lemn. Calitatea fabricatiei este ireproşabilă, ridicându-se la nivelul celei oferite de producător iar aspectul original dă maşinii un exclusivism de invidiat. Printre alte creaţii ale lui De Marchi amintim de 300Sl Gullwing, VW Beetle, Fiat Topolino şi un Jaguar din 1937.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.