Ferrari F50 – accident în Malmo, Suedia

Şoferul supercarului Ferrari F50 este unul din acei norocoşi care nu şi-a facut praf bolidul de 500 CP, sfârşind doar prin alunecarea în şanţul de la marginea drumului.

Potrivit celor spuse de autorul clipului video, şoferul Ferrari-ului F50 se afla în coloana de maşini, ce tocmai plecase de la Malmo Exhibition & Convention Centre din Suedia, şi la un moment dat a pierdut controlul inexplicabil ajungând într-un şanţ de la marginea şoselei. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime sau defecţiuni majore ale maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.