Ferrari FF, ediţie specială de Crăciun

Ferrari a colaborat cu americanii de la Neiman Marcus, pentru un Ferrari FF cu adevărat deosebit, vândut în doar 10 exemplare.

Ferrari FF, ediţie specială de Crăciun Ferrari FF, ediţie specială de Crăciun

Catalogul de Crăciun al companiei americane Neiman Marcus, specializată în produsele de lux, beneficiază în fiecare an de prezenţa unei vedete pe patru roţi. Anul acesta, italienii de la Ferrari pun la bătaie 10 exemplare de Ferrari FF Neiman Marcus Edition, care amplifică şi mai mult aura de exclusivitate a supercarului.

Disponibilă în nuanţa Grigio Caldo, fiecare maşină va avea la interior o plăcuţă de numerotare, precum şi scaune şi spaţiu al portbagajului tapiţate în piele. În plus, fiecare viitor posesor al lui Ferrari FF Neiman Marcus are ocazia de a fi inclus în programul de conducere în condiţii de iarnă Ferrari Winter Driving Experience, organizat în Aspen, Colorado.

Preţul maşinii va fi de 285.540 euro, iar comenzile încep de pe 27 octombrie, însă livrările vor începe abia în luna martie 2012. Singurul lucru neschimbat, în cazul lui Ferrari FF Neiman Marcus, este motorul V12 de 6,3 litri şi 660 CP, care este responsabil de acceleraţia 0-100 km/h realizabilă în doar 3,7 secunde şi de o viteză maximă de 335 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.