Ferrari FF, ediţie specială de Crăciun

Autor: Gabriel Grosoiu 21 oct. 2011 Știri auto
Ferrari FF, ediţie specială de Crăciun

Catalogul de Crăciun al companiei americane Neiman Marcus, specializată în produsele de lux, beneficiază în fiecare an de prezenţa unei vedete pe patru roţi. Anul acesta, italienii de la Ferrari pun la bătaie 10 exemplare de Ferrari FF Neiman Marcus Edition, care amplifică şi mai mult aura de exclusivitate a supercarului.

Disponibilă în nuanţa Grigio Caldo, fiecare maşină va avea la interior o plăcuţă de numerotare, precum şi scaune şi spaţiu al portbagajului tapiţate în piele. În plus, fiecare viitor posesor al lui Ferrari FF Neiman Marcus are ocazia de a fi inclus în programul de conducere în condiţii de iarnă Ferrari Winter Driving Experience, organizat în Aspen, Colorado.

Preţul maşinii va fi de 285.540 euro, iar comenzile încep de pe 27 octombrie, însă livrările vor începe abia în luna martie 2012. Singurul lucru neschimbat, în cazul lui Ferrari FF Neiman Marcus, este motorul V12 de 6,3 litri şi 660 CP, care este responsabil de acceleraţia 0-100 km/h realizabilă în doar 3,7 secunde şi de o viteză maximă de 335 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide