Ferrari FXX are proprietar

Una dintre cele 29 “piese de artă” a la Ferrari, supercarul FXX şi-a găsit recent un pasionat care a fost dispus să ofere o sumă de 2,6 milioane de euro.

Ferrari FXX are proprietar Ferrari FXX are proprietar
În ciuda fabricării a doar 29 de modele, cei care pot achiziţiona un Ferrari FXX trebuie să aparţină unui anumit club exclusivist pe termen lung din care fac parte numai colecţionari Ferrari.

Cel care a câştigat licitaţia a scos din buzunar suma de 2,6 milioane de euro pentru a deveni posesorul uneia dintre cele mai dorite maşini de pe planetă. Fericiţii proprietarii ai supercarului FXX, vor putea să testeze bolidul pe pista de la Fiorano, dispunând de o întreagă echipă de pit şi de tot ce e necesar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.