Ferrari FXX Evoluzione

Ferrarri FXX este imbinarea eforturilor de dezvoltare a tehnologiei destinate exclusiv maşinilor de curse.

Ferrari FXX Evoluzione Ferrari FXX Evoluzione
Noul pachet FXX Evoluzione reprezintă punerea în practică a datelor adunate de Michael Schumacher în decursul celor doi ani de teste, în cadrul programului FXX. Datorită succesului de care s-a bucurat acest proiect, compania italiană a prelungit perioada de teste cu încă doi ani.

Echipata cu un propulsor V12 de 6,3 litiri, care dezvoltă 860 CP la 9.500 rpm, FXX Evolizione este o maşină dezvoltată special pentru circuit, ea nefiind omologată pentru drumurile publice. Maşina este echipată cu o cutie de viteze îmbunătăţită, schimbul treptelor de viteză realizându-se în doar 60 de milisecunde, iar sistemul de control al tracţiuni a suferit modificări semnificative pentru ca maşina să poată beneficia de toate resursele dezvoltate de propoulsor.

Cu un cont in bancă suficient de "gras" poţi să participi la programul de dezvoltare FXX, fiind prezent la una din cele şase sedinţe oficiale de teste, anunţă Ferrari. Astfel, două dintre aceste evenimente vor fi desfăşurate în America de Nord, alte două vor fi rezervate pentru Europa, iar ultimele două vor fi destinate Asiei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.