Ferrari GT California - scos pe circuit

Ferrari nu ratează nicio şansă de a promova noul model GT California, şi ce oportunitate mai bună decât o tură făcută de Michael Schumacher ar putea exista...

Michael Schumacher are onoarea de a se prezenta la Ferrari Racing Days cu câte un nou model. la ediţia din acest an, desfăşurată pe Nurburgring, pilotul german  s-a afişat cu Ferrari GT California, o mişcare normală pentru că  acest model are nevoie de multă promovare în faţa potenţialilor clienţi strânşi la eveniment.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.