Ferrari lansează 812 GTS. Cea mai puternică decapotabilă produsă în serie – FOTO

Autor: Marius Vișan 09 sept. 2019 Știri auto

Ferrari a prezentat noul 812 GTS, noua versiune decapotabilă a modelului 812 Superfast care va intra în producţie obişnuită, şi nu doar ca model din serie limitată.

Zvonurile despre Ferrari care pregăteşte o versiune cabrio a modelului 812 au fost confirmate săptămâna trecută, după ce maşina a fost prezentată în timpul unui eveniment exclusivist.

Aşa cum era de aşteptat, noul Ferrari 812 GTS împărtăşeşte aceleaşi detalii tehnice cu modelul Superfast, ceea ce înseamnă un motor V12 de 6,5 litri aspirat natural, care produce 789 CP şi un cuplu de 718 Nm. Acest lucru face ca 812 GTS să fie cea mai puternică decapotabilă de pe piaţă.

Modelul are nevoie de mai puţin de 3 secunde pentru a face 0-100 de km/h, 8,3 secunde pentru 0-200 de km/h şi are o viteză maximă de peste 211 km/h.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola – VIDEO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide