Ferrari nu mai face doar super maşini.

Se pare că producătorul italian de maşini sport de la Maranello îşi duce numele şi în afara "ringului auto".

Ferrari nu mai face doar super maşini. Ferrari nu mai face doar super maşini.

Constructorul auto cu sediul la Maranello, Ferrari, îşi aduce puterea şi prestigiul în băile de peste tot. Prea bine cunoscutul producător a făcut echipă cu americanii de la Conair BaByliss, cărora le va furniza "motoare" de înaltă performanţă pentru o maşină de tuns si un uscător de păr.

Astfel, uscătorul BaByliss Pro Volare, după cum este numit, are un motor ce îi asigură un debit maxim de aer, greutate mica, vibraţii scăzute şi performanţe excepţionale la o putere de 2.000 waţi. Desigur este accesorizat cu o perie cu un design imbunătăţit.

De asemenea uscătorul are şi un buton de "turbo boost", pentru a suplimenta cu 15% cantitatea de aer cald dar şi şase setari de viteză şi caldură pentru rezultate deosebite asupra oricărui tip de păr. Un alt "motor" Ferrari porneşte maşina de tuns Pro Volare, despre care se spune că taie firul de păr din prima si de două ori mai rapid ca o maşină de tuns tradiţională.

Produsele BaByliss vor oferi câte un spectacol celor interesaţi, la Salonul Auto din New York 2012, începând cu 4 Aprilie. Maşina de tuns are un preţ de 199.50 dolari, iar uscătorul de păr se poate găsi la preţul de 399 dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.