Ferrari nu va face un sedan

Luca di Montezemolo este categoric şi spune că Ferrari nu se va alinia noilor tendinţe de a crea super maşini cu 4 uşi.

Ferrari nu va face un sedan Ferrari nu va face un sedan

Constructorii de vise pe patru roţi au lansat o nouă modă de a a face supercaruri mai practice cu 4 uşi şi confort  decent pentru mai mult de doi ocupanţi. Porsche anunţă Panamera, Aston Martin replică Rapide, iar Lamborghini a prezentat la Paris Estoque. De la masa zeilor automobilşti lipseşte doar Ferrari, însă cei din Maranello sunt categorici nu va exista un Ferrari Sedan.

Prin vocea boss-ului Luca di Montezemolo, italienii spun că Maserati este brandul care va avea în custodie modele de superlux cu patru uşi, în timp ce Ferrari va rămâne aşa cum o ştim.  De asemenea, şi SUV-urile sunt pe lista lucrurilor pe care Ferrari nu le va face niciodată, alături de introducerea propulsoarelor V10.

Deci, în viitor doar Lamborghini Estoque va rămâne cel mai exotic sedan din lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.