Ferrari - profit record

Ferrari a dat publicităţii bilanţul financiar pentru anul 2007, rezultatul fiind de neimaginat: încasări de 1.668 de miliarde de euro, realizând un profit de 266 milioane de euro.

Ferrari - profit record Ferrari - profit record
Profitul înregistrat de Ferrari este cu 45,4% mai mare faţă de anul 2006, această creştere datorându-se în mare măsură modelelor Ferrari F430 şi 599 GTB Fiorano. Oficialii italieni au declarat că aceast rezultat este fără precedent în istoria companiei, un total de 6.465 de maşini de stradă au fost comercializate anul trecut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.