Ferrari se modernizează

Conducerea a terminat planul de modernizare a locurilor de muncă din cadrul fabricii Ferrari prin inaugurarea a două noi clădiri.

Ferrari se modernizează Ferrari se modernizează

Ferrari - Noua linie de asamblarePreşedntele Ferrari Luca di Montezemelo a prezentat alături de CEO-ul Amedie Felisa două noi clădiri, desenate de Marco Visconti şi Jean Nouvel, ultimul proaspăt căştigător al premiului Pritzker pentru arhitectură. Noul restaurant şi moderna linie de asamblare marchează sfârşitul operaţiei de modernizare a zonei de producţie de automobile ce a început acum mai bine de 10 ani.

"Avem de gând să realizăm un spaţiu de lucru total unic în lume. Unul în care siguranţa şi protecţia mediului coexistă în armonie în facilităţi construite cu gândul la nevoile muncitorilor", a declarat Luca di Montezemolo. Cu ocazia lansării, oficialii Ferrari au anunţat şi un nou pachet de servicii pentru angajaţi, ce cuprind asigurări medicale gratuite pentru ei şi copiii acestora, împrumuturi cu dobânzi preferenţiale şi discounturi la scolarizare.

Şi acum prinde contur motivul pentru titlul acestui articol, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.