Ferrari şi tatuajele

O tipă blondă şi foarte tatuată a făcut cumpărături într-o benzinărie din Germania, după care s-a urcat într-un Ferrari. Goală!

Ferrari şi tatuajele Ferrari şi tatuajele
Tabloidul german "Bild" a publicat recent fotografii ale unui episod inedit. Nici nu ştim ce este mai scandalos sau extravagant: faptul că blonda este atât de tatuată? Sau că a cumpărat şase pachete de ţigări? A, mai degrabă că a intrat în benzinărie goală pentru a face cumpărăturile cu nonşalanţă... Conform declaraţiilor angajaţilor, persoana respectivă nu este la primul eveniment de acest gen, blonda făcându-şi apariţia în acelaşi mod, la aceeaşi benzinărie, şi cu o vară în urmă. Atâta doar că, de data aceasta, era pasagera din dreapta al unui Ferrari F430, de 140.000 euro. Aşteptăm cu interes propagarea acestei mode şi în România.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.