Ferrari Sold Out!

Toate cele 599 exemplare (da, 599) şi-au găsit o casă. Era de aşteptat...

Prezentarea din imagini a avut loc la Academia Militară Dual Palace din Modena, unde au fost prezenţi Luca di Montezemolo (preşedintele companiei), directorul executiv Amedeo Felisa şi vice-preşedintele Pierro Ferrari - fiul legendarului Enzo.

După cum bine ştiţi, 599 GTO este cel mai rapid Ferrari "stradal" construit vreodată şi urmează să fie lansat oficial la Salonul Auto de la Beijing. În cazul în care aţi uitat ce are sub capotă sau aţi pierdut din interes, permiteţi-mi să vă amintesc: V12, 670 cai putere, 3.3 secunde până la sută şi o viteză maximă de 330kmh.

Ce? Ah da, statistic este mai lent decât un Murcielago LP 670-4 SuperVeloce, dar nu le poţi avea pe toate în viaţă. De fapt, şansele sunt că nu o vei avea pe niciuna... Măcar avem totuşi un clip scurt.


Sursa: Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.