Ferrari - video scandalos

Se pare că Ferrari le provoacă unora nevoi fiziologice, un canadian hotărând să îşi facă "treaba mică" pe un superb bolid apărut în calea sa aburită de foarte mult alcool.

Tipul din clip, sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a orientat către cea mai scumpă toaletă pe care a vazut-o în preajma, una de peste 100.000 de euro. Filmuleţul a produs valuri printre fanii Ferrari care l-au dat în urmărire, la propriu, pe teribilistul care s-a expus pe youtube în momentul în care pângărea un obiect de cult al automobiliştilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.