Festivalul Naţional AlfaFest 2014 va avea loc la Tulcea

După Oradea, Braşov, Suceava sau Sighişoara, a venit rândul judeţului Tulcea să găzduiască cea de-a noua ediţie a Festivalului Naţional AlfaClub România.

Festivalul Naţional AlfaFest 2014 va avea loc la Tulcea Festivalul Naţional AlfaFest 2014 va avea loc la Tulcea

Timp de trei zile, între 7-9 iunie, posesorii pasionaţi de Alfa Romeo din România vor avea parte de o experienţă unică, în care frumuseţea, stilul, designul şi sportivitatea modelelor Alfa Romeo vor fi prezentate rând pe rând în cadrul AlfaFest 2014.

Sâmbătă, 7 iunie, aeropotul Delta Dunării va fi timp de trei ore gazda unei competiţii de îndemânare, în timp ce ziua de duminică le va oferi participanţilor posibilitatea de a descoperi frumuseţile ascunse ale judeţului Tulcea, pe parcursul unui tur de 200 de km ce va bifa peisaje de excepţie, dar şi monumente şi lăcaşuri de cult precum Cetatea Enisala, Mănăstirea Celic-Dere şi Mănăstirea Saon.

În ultima zi a festivalului, coloana AflaFest va parcurge traseul Murighiol-Tulcea, având ca destinaţie Piatra Civică, unde maşinile se vor alinia pentru un concurs de eleganţă. Cel mai frumos model Alfa Romeo va fi premiată de Michelin cu un set de anvelope.

La ediţia de anul acesta sunt aşteptate peste 50 de reprezentante ale mărcii şi mai bine de 100 de participanţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.