Fetiţă împuşcată accidental în timp ce poliţiştii încercau să oprească o maşină pe care o urmăreau

Autor: ProMotor 21 iun. 2019 Știri auto
Fetiţă împuşcată accidental în timp ce poliţiştii încercau să oprească o maşină pe care o urmăreau

O fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior în timpul unei operaţiuni de urmărire care a avut loc pe raza comunei Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş, informează Mediafax.

Poliţiştii au tras focuri de armă pentru oprirea maşinii al cărui şofer le-a ignorat semnalele, iar un glonţ ar fi ricoşat din tabla maşinii în copilul aflat pe banchetă.

„Şoferul maşinii de teren şi-a continuat deplasarea şi a accelerat înspre autospeciala de poliţie, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea. Ca urmare a acestui fapt, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş, citaţi de Mediafax.

Poliţiştii au găsit autoturismul parcat lângă o casă, în care suspectul a abandonat, la nişte cunoştinţe, trei copii, două fete şi un băiat, cu vîrste cuprinse între 5 şi 16 ani.

IPJ Maramureş mai spune că o fată de aproximativ 7 ani avea o rană la picior şi a fost transportată la spital pentru a i se acorda primul ajutor.

Suspectul a fost prins într-o livadă din zonă, iar autoturismul pe care îl conducea era radiat din circulaţie şi avea număr de înmatriculare fals.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide