Fiat 124 Spider, primele imagini neoficiale

Versiunea italiană a Miatei îşi face apariţia în imagini spion, iar noi suntem aici ca să bălim împreună la ea. Să facem cunoştinţă, succint, cu Fiat 124 Spider

Fiat 124 Spider, primele imagini neoficiale Fiat 124 Spider, primele imagini neoficiale

După ce am văzut cum arată şi ce poate face noua Mazda MX-5, ar fi frumos să ne concentrăm atenţia şi asupra părţii italiene a colaborării Fiat-Mazda, pentru că ni se pregăteşte şi de acolo ceva foarte simpatic. Ceea ce vezi în imaginile de mai jos se numeşte Fiat 124 Spider şi este versiunea italiană a Miatei.

În timp ce interiorul pare să fie nimic altceva decât un Fiata, la exterior liniile au luat o formă tipic italienească, una care aminteşte de clasicul 124 pe care actualul model îl moşteneşte. Şi sub capotă s-au produs schimbări majore faţă de ce am văzut până acum (la Mazda): în timp ce japonezii propun motoare aspirate, Fiat abordează strategia motoare mici şi turbo. Fiat 124 este aşteptat cu un I4 turbo de 1,4 litri, cu 180 de cai-putere, şi cu un I4 turbo de 1,7 litri, disponibil şi pe Alfa Romeo 4C în versiunea cu 240 CP.

Sună distractiv? Sună distractiv!

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.