Fiat 500 are propriul său club!

Autor: Dan Vache 30 mai 2008 Știri auto

Trupa londoneza MadhenClubul Cabaret, din str. Glodeni nr.3, devine Fiat 500 Cabaret şi aduce in premieră în România un nou concept de a promova imaginea şi valorile unui autoturism. Evenimentul de deschidere marchează, în acelaşi timp, şi prezentarea oficială către public a noului Fiat 500, o maşină cult a cărei reinventare a însemnat un imens succes de public.

Fiat 500 Cabaret este cea de-a treia locaţie Fiat de acest gen din lume, după cafenelele deschise la Madrid şi Milano. Proiectul a debutat la finele anului trecut cu un parteneriat între AutoItalia Group şi Clubul Cabaret şi a presupus un design complet nou,  reamenajarea constând în îmbinarea caracterului avangardist al Clubului Cabaret cu cel retro-chic al noului Fiat 500. Din acest mix a rezultat un spaţiu avangardist, cu tente minimaliste, în care vor avea loc diverse evenimente, seri tematice şi concerte ale unor DJ şi artişti internaţionali.

Inaugurarea Fiat 500 Cabaret a  adus în premieră în România trupa londoneză Madhen, grupul de artişti Lumen din Elveţia care îmbină dansul acrobatic şi proiecţiile video, şi Glow Show, o trupă londoneză ce a oferit un inedit spectacol multimedia de lumini şi raze UV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide