Fiat 500 Aria Concept

La Salonul Auto de la Geneva Fiat va merge cu 500 în două direcţii: una roşie, cu noul Abarth şi una verde cu un concept capabil de 98g de CO2 la fiecare km.

fiat 500 ariaCele două direcţii sunt total diferite, cu un Fiat 500 Abarth prezentat mai pe larg aici, dotat cu un motor de 1,4 litri turbo de 135 CP îndreptat spre performanţă dar şi cu un concept ce continuă seria ecologistă lansată de precedentul model, Fiat Panda Aria, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

500 Aria foloseşte un motor diesel de 1,3 litri 16v Multijet cuplat la un filtru de particule şi la o cutie de viteze robotizată Dualogic cu tehnologie start-stop, menită să reducă în oraş cantitatea de combustibil arsă cu până la 10%. De asemenea consumul anunţat de Fiat corespunde unor emisii de CO2 de 98g/km, cifre foarte promiţătoare pentru eventualitatea unei lănsări în producţia de serie. Conceptul este asamblat din componente reciclate, sisteme electrice economice, componente cu greutate redusă şi cauciucuri Pirelli cu rezistenţă mică la înaintare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.