Fiat 500 cu pedale

Una dintre marile companii de jucării “Toys-Toys” a scos pe piaţă, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, o maşinuţă cu pedale copiată după noul model original Fiat 500.

Fiat 500 cu pedale Fiat 500 cu pedale
Copilul tău este înnebunit după maşinuţe? Acum îi poţi cumpăra, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o maşinuţă cu pedale copiată după modelul original Fiat 500. Aceasta vine echipată cu câteva elemente aproape identice disponibile şi pe modelul la scară reală, cum ar fi: bordul, volanul şi oglinzile. Nu doar dimensiunile sunt micşorate, ci şi preţul şi, bineînteles, emisiiile de dioxid de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.