Fiat 500 în London Eye

La fix 500 de ore de la începutul anului 2008, noul Fiat 500 a fost prezentat în premieră publicului englez într-un mod inedit: la bordul uneia dintre cabinele Roţii Mileniului, cunoscută acum sub denumirea de London Eye.

Fiat 500 se va afla la înălţimea celei mai mari roţi panoramice din lume (135 metri) timp de două săptămâni şi va "parcurge" în acest fel circa 135 de kilometri. La evenimentul de pe malul Tamisei au luat parte peste 2.000 de invitaţi, dintre care 500 de VIP-uri precum Eva Herzigova, Kelly Osbourne, Jade Jagger sau Eddie Jordon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.