Fiat 500 Tender Two by Castagna

Carosierul italian Castagna a creat maşina perfectă pentru bogătaşii ce se plimbă pe plajele de la Marea Mediterană.

Fiat 500 Tender Two by Castagna Fiat 500 Tender Two by Castagna

Exclusivim purFiat 500 nu este la prima transformare de acest gen. Bunicul noului model a apărut la începutul anilor 1960, cu numele de Ghia Fiat 500 Jolly iar succesorul acestuia îi seamănă perfect. S-a eliminat plafonul, nu mai există uşi şi nici scaune din spate, în schimb ambianţa interioară a fost schimbată iar acoperişul nou se inspiră direct din lumea nautică. Evident, pentru a se asorta cu iahturile viitorilor clienţi.

Sub capotă modificările sunt şi mai importante. S-a renunţat la trenul de rulare clasic şi s-a montat o transmisie electrică, dezvoltată în colaborare cu elveţienii de la MES-DEA. Capabil de o viteză maximă de 120 km/h, micuţul Fiat 500 Tender Two este suficient de rapid pentru nevoile de transport în micile staţiuni de pe litoral. Şi autonomia este adaptată perfect condiţiilor de utilizare, o încarcare de 4 ore asigurând 130 de km parcurşi. Un lucru nu ştim încă, nu că ne-ar interasa sau ca am deţine un iaht şi vrem să-l asortăm cu ceva: ce preţ are micuţa maşină?

VEZI TOATE ANUNŢURILE FIAT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.