Fiat 500 va avea comunitatea eco:Drive

Comunitatea eco:Drive adună şoferii de Fiat 500 într-un loc virtual unde acestora li se spune ce este greşit în comportamentul lor şi cum pot conduce mai economicos.

Fiat 500 va avea comunitatea eco:Drive Fiat 500 va avea comunitatea eco:Drive

USB - Fiat 500Fiat a lansat un kit care o dată instalat pe maşină, deocamdată disponibil doar la modelele Fiat 500 şi Grande Punto, adună informaţii despre comportamentul şoferului. Datele adunate pot fi verificate pe un calculator, transferul putând fi făcut prin USB. Programul oferă informaţii cu privire la consum, emisii de CO2 şi alte statistici cu privire la condus, iar şoferului îi sunt arătate punctele sale slabe.

Mai mult de atât, există chiar şi o comunitate online unde şoferii care au instalat acest program îşi pot verifica statusul de şofer eficient. Pe site există lumea eco:Drive în care şoferilor le este arătat cât de mult au salvat mediul înconjurător. Oricât de amuzant ar părea, programul are o capacitatea destul de mare în îndrumarea şoferilor spre un condus cât mai eficient.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.