Fiat 500 Wagon

Fiat își îndreaptă toate eforturile în legătură cu mult trâmbițatul model 500 înspre Mini, pe care are de gând să-l detroneze din poziția de lider al clasei mici.

Fiat 500 Wagon Fiat 500 Wagon
Pentru un model de clasă mică, Fiat 500 va avea numeroase dereviții de caroserie, semn că trendul actual de personalizare intensinvă iși face simțită prezența tot mai mult. Bucurându-se de un succes imens încă de la lansarea primei variante, Fiat 500 o sa vină și în haine de atlet sub forma unui Abarth sau în unele de plimbare sub cerul liber atunci când va debuta modelul cabrio.

Dar în ceea ce privește concurența pe care o va face modelului britanic, Fiat mai are un singur model de lansat, care se pare că nu va întârzia mult. FIat 500 Wagon se va construi pe platforma tehnică nemodificată a modelului de bază, asta însemnând că nu se vor face modificări la nivelul ampatamentului, din motive de costuri. Caroserie va fi doar lungită în partea din spate, nefiind exclus să poate fi personalizată prin panouri din lemn, precum modelul Mini sau Fiat-ul 500 prezentat la Salonul Auto de la Geneva de tunerul italian Castagna.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.