Fiat a lansat în România un program prin care împrumută gratuit maşini studenţilor

Autor: Iulian Dnistran 05 oct. 2015 Știri auto

Fiat a demarat în România programul de car sharing prin care studenţii pot închiria gratuit maşini produse de marca italiană. Proiectul, denumit Fiat Likes U, se desfăşoară în colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucureşti, studenţii acestei instituţii de învăţământ fiind singurii care pot beneficia de avantajele acestui program.

Fiat a pus la dispoziţie patru maşini din gama 500 (Fiat 500, Fiat 500 facelift, Fiat 500X şi Fiat 500L), care pot fi programate pentru o perioadă de 24 de ore în timpul săptămânii (de luni până joi) sau pentru un weekend (de vineri până luni). Studenţii trebuie să se înscrie pe site-ul fiatlikesu.eu, unde programările pentru săptămâna viitoare se fac din fiecare zi de joi a săptămânii curente, începând cu ora 01.00, după logica „primul venit, primul servit”.

Cei interesaţi trebuie să deţină un permis de conducere valabil, să nu fie începători şi să returneze maşinile cu rezervorul plin.

Programul Fiat Likes U se desfăşoară la Universitatea Politehnica Bucureşti vreme de trei luni, până în 14 decembrie 2015, iar persoana responsabilă de parcul auto este un ambasador Fiat care a fost recrutat de la Facultatea de Transporturi. În timpul celor trei luni, câţiva specialişti din cadrul companiei Fiat Chrysler Automobiles vor susţine o prelegere destinată studenţilor de la Politehnică.

Proiectul Fiat Likes U a pornit la drum în 2012, iar în România a fost pus pe picioare cu sprijinul importatorului oficial al mărcii Fiat, Auto Italia Group.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide