Fiat Aegea Abarth by X-Tomi Design, sau cum ar trebui să arate varianta sport a berlinei Fiat

Nici nu s-au răcit bine imaginile cu noul Fiat Aegea, că X-Tomi Design a şi publicat o randare cu privire la varianta Abarth a noii berline italiene. Iar randarea chiar ne place!

Fiat Aegea Abarth by X-Tomi Design, sau cum ar trebui să arate varianta sport a berlinei Fiat Fiat Aegea Abarth by X-Tomi Design, sau cum ar trebui să arate varianta sport a berlinei Fiat

Cu un motor preluat de pe actualul Fiat 695 Abarth Biposto, noul Fiat Aegea ar putea rupe gura târgului într-o variantă Abarth, visează cei de la X-Tomi Design, care au şi efectuat modificările optice necesare pentru a ne ajuta să ne imaginăm maşina.

X-Tomi Design au făcut o treabă bună cu calandrul şi jantele noului Fiat Aegea. Marchionne, se aude?!

Fiat nu a şoptit absolut nimic până acum despre o posibilă variantă Abarth pentru Aegea, dar de ce nu, la urma-urmei? Cei 180-190 CP ai motorului de 1.4 litri ar sta foarte bine pe o berlină cu suspensii şi etriere modificate pentru a ajuta ţinuta sportivă... Voi ce spuneţi?

via X-Tomi Design

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.