Fiat amână lansarea unor modele

Grupul Fiat ia măsuri disperate de criză şi amână lansarea mai multor modele, dintre care cel mai important va fi Alfa 149, păstrat pe bancă până piaţa îşi va reveni.

Fiat amână lansarea unor modele Fiat amână lansarea unor modele

Cererea scăzută pe piaţa auto dă peste cap planurile Fiat, constructor ce amână mai multe  lansări programate pentru anul viitor. În prim planul decalărilor se  află  Alfa Romeo 149. Singurul supravieţuitor al situaţiei de criză va fi Fiat 500 cabriolet, model ce va vedea lumina zilei.

"Vom lansa modelul Fiat 500 cabriolet, însă pentru celelalte noutăţi, printre care Alfa Romeo 149, ne gândim să aşteptăm timpuri mai bune. Poţi construi cea mai frumoasă maşină din lume, dar dacă nimeni nu o cumpără ...", a afirmat cu regret şeful gurpului italian, Luca Cordero di Montezemolo, conform MEDIAFAX.

În perioada 15 decembrie - 12 ianuarie, toate uzinele Fiat din Italia, vor intra în repaus forţat, 48.000 de angajaţi urmând să intre în şomaj tehnic. Mai mult decât atât, compania a anunţat că va sista producţia la majoritatea fabricilor italiene pentru două săptămâni în perioada ianuarie-februarie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.