Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo – GALERIE FOTO şi VIDEO

Autor: Vlad MIRONESCU 13 oct. 2015 Știri auto

Fiat speră să copieze succesul răsunător al mărcii Dacia în Europa prin noul său model pentru clienţii cu buget redus: Tipo, informează Car Scoops.

Capcană pentru şoferi, în centrul Bucureştiului – VIDEO

 

Lada, frate! – GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

Tipo va concura în segmentul compactelor low-budget, unde Dacia nu este prezentă cu niciun model. Logan şi Sandero sunt subcompacte. 

O aplicaţie utilă tuturor şoferilor: WAZE

 

Potrivit lui Alfredo Altavilla, COO Fiat Chrysler în Europa, noul Tipo nu va avea niciun concurent direct. Preţurile ar urma să înceapă de la aproximativ 12.000 de euro. Având însă în vedere că un model Logan mai bine echipat poate depăşi 12.000 de euro, este destul de clar că noul Tipo va fi o alternativă de luat în seamă de o parte din publicul Daciei.

Initial, maşina va ajunge pe piaţa din Turcia, din noiembrie, sub numele de Egea. La o lună distanţă va ajunge în Italia, iar ulterior în cele 40 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa unde constructorul este prezent, sub denumirea de Tipo.

Prima lansată va fi varianta sedan, însă vor urma variante hatchback şi station wagon. În timp ce Tipo sedan va înlocui modelul Linea, versiunea hatchback va înlocui modelui Bravo. Varianta break va ocupa locul lăsat liber de Stilo Multiwagon, scos din producţie în 2008.

Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO]

DIESELGATE, de la A la Z. O analiză completă marca ProMotor, unde afli tot ce trebuie să ştii despre scandalul momentului

 

Demontarea unui mit: cât câştigă un taximetrist în România

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide