Fiat Bravo - reclamă nouă interzisă pe TV

Campaniile la automobile au devenit din ce în ce mai agresive, publicitarii făcând referiri tot mai explicite la concurenţă. Fiat Bravo nu face excepţie şi arbitrează rivalitatea prin intermediul unei...vaci.

Reclama Fiat tranşează mai mult decât explicit rivalitatea cu două modele din aceeaşi clasă prin intermediul unei rumegătoare. Cu unul dintre hatchback-urile, indiferente de altfel văcuţei, am realizat şi noi un comparativ şi nu putem trage aceeaşi concluzie ca şi bălţata din clip.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.