Fiat Cafe

AutoItalia Group, unic importator al mărcii Fiat, în colaborare cu Crush Club, a inaugurat pe plaja Melody din Mamaia primul Fiat Cafe din România.

Fiat Cafe Fiat Cafe
Amplasat pe plaja Melody din staţiunea Mamaia, Fiat Cafe se doreşte a fi un loc de relaxare şi distracţie estivală pentru toţi cei aflaţi pe litoral. Noul concept este rezultatul colaborării dintre AutoItalia Group şi Clubul Crush, unul dintre cele mai celebre cluburi din Constanţa, materializându-se într-o locaţie cu design modern, ce include terasă, piscină şi o plajă amenajată. Pe toată durata verii, la Fiat Cafe vor fi expuse cele mai noi modele ale mărcii auto italiene şi vor fi găzduite diverse evenimente mondene.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.